Gulyás: Május 26-án nyújthatják be a javaslatot a különleges jogrend megszüntetéséről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Konkrét lehetséges időpontot említett Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap a Hr tv-ben a különleges jogrend végére. A politikus szerint május 26-án kedden nyújthatják be a parlamentnek az erről szóló törvényjavaslatot. Ebben az esetben június első napjaiban szavazhat a Ház róla.

Arra kérdésre, hogy mi kellene ahhoz, hogy ez ne következzen be, Gulyás azt mondta, hogy “ha újra tömegessé válnának a megbetegedések“.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér