Gulyás: Május 26-án nyújthatják be a javaslatot a különleges jogrend megszüntetéséről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Konkrét lehetséges időpontot említett Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap a Hr tv-ben a különleges jogrend végére. A politikus szerint május 26-án kedden nyújthatják be a parlamentnek az erről szóló törvényjavaslatot. Ebben az esetben június első napjaiban szavazhat a Ház róla.

Arra kérdésre, hogy mi kellene ahhoz, hogy ez ne következzen be, Gulyás azt mondta, hogy “ha újra tömegessé válnának a megbetegedések“.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!