Ellopták a fejfát Wichmann Tamás sírjáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ismeretlen tettesek ellopták a keresztet Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenus sírjáról – írja az Index. Wichmann Tamás februárban hunyt el, a Farkasréti temetőben, családi sírban nyugszik. A kenus Wichmann Ákos Facebook-oldalán így  kommentálta a sírrongálást:

„Nem kívánom minősíteni a tettet, nem szórok átkokat, s feljelentést sem teszek. Tény azonban, hogy a tettes édesapámon kívül több, a sírban nyugodó családtaggal szemben is kegyeletsértést követett el. Oktalanul. Biztosíthatok mindenkit, egyikük sem szolgált rá ilyen magatartásra.”

Házzátette: a hónap végéig nem pótolja a keresztet, lehetőséget adva, hogy aki elvitte, névtelenül és titokban visszatehesse a fejfát a sírhelyre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó