2,3 milliárd forint osztalékot fizettek ki Tiborcz István cégénél

Miután a BDPST Zrt.-nek 4,8 milliárd forint lett a 2019-es adózott eredménye, a májusi közgyűlésen úgy döntöttek: 2,3 milliárd forint osztalékot fizetnek ki a tulajdonosnak - írja az mfor.hu. A BDPST Zrt. jelentős része Orbán Viktor veje, Tiborcz István tulajdona.

Az mfor cikkéből az is kiderült, hogy a BDPST megvásárolta a TémaDesign Kft.-t 979 millió forintért - ez azt jelenti, hogy Mészáros Lőrinctől Tiborcz István cégéhez került  egy ötcsillagos szálloda Tarcalon, az Andrássy Rezidencia.

Arról, hogy Tiborcz István még csak most kezd beindulni, év elején írtunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó