Június közepétől ottalvós nyári táborokat is lehet szervezni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Június 16-tól napközis és ottalvós nyári táborokat is lehet majd tartani egy szerda este megjelent kormányrendelet szerint. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár néhány órával korábban még azt mondta, a táborokkal kapcsolatban egyelőre zajlanak az egyeztetések, és csak jövő héten adnak tájékoztatást róla. 

Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (középen) egy kisvonaton ül a gyergyószentmiklósi Szent Anna Otthonból érkezett gyermekekkel a zánkai Erzsébet Üdülõközpont és Táborban tett látogatásán 2019. augusztus 22-énFotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

A szerdai bejelentésnek megfelelően a rendeletben az is szerepel, hogy vidéken az óvodák és bölcsődék május 25-étől, Budapesten pedig június 2-ától állnak vissza a rendes működési rendbe. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó