Rendőrség: Véletlenül sült el a fegyver, ami két kilométerrel arrébb megölt egy férfit a saját kertjében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„A nyomozás eddig adatai szerint az egyik fegyver csövében szabálytalanul benne maradt a töltény, a fegyver tulajdonosa ráadásul nem a szabályok szerinti semleges irányba fordította a puskája csövét. A puska elsült, a lövedék pedig szerencsétlen módon a település irányába süvített el, ahol a mezőhöz közeli első ház udvarán levő férfit találta lapockán” - mondta a Magyar Nemzetnek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Fodor Rita az esetről, amiben egy vadász eltévedt golyója két kilométerrel arrébb megölt egy újfehértói férfit.

A férfi múlt pénteken lányával beszélgetett saját udvarán, amikor lapockán találta egy golyó. Kórházba vitték, de életét már nem tudták megmenteni.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint vizsgálják, hogy pontosan hol is adták a vétlen lövést, vadászok ugyanis véletlenül sem keveredhetnek lakóövezetbe, írja a Magyar Nemzet. A vadászat összes résztvevőjének lefoglalták a fegyverét, ballisztikai, fegyvermesteri, orvos- és vadgazdálkodási vizsgálat kezdődött.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó