Zuckerberg arra számít: 5-10 éven belül az alkalmazottaik fele irodán kívül dolgozik majd

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Facebook hosszú távon, a koronavírus miatti korlátozások befejezése után is a távmunkára épít majd - közölte a cég alkalmazottaival Mark Zuckerberg csütörtökön. 

A vállalt vezetője azt mondta, a cég sok ember felvételét tervezi irodán kívüli pozíciókra, és arra számít, hogy az alkalmazottak fele már távolról fog dolgozni 5-10 éven belül.

Zuckerberg a Verge-nek arról beszélt, úttörők akarnak lenni a távmunkában. „Átgondoltan és felelősen kell ez csinálnunk, mértékkel. De azt hiszem, hogy lehetséges, hogy 5-10 éven belül, talán inkább közelebb a tízhez, meg tudjuk oldani, hogy a cég fele távolról dolgozzon” - mondta. A Facebooknak 48 ezer dolgozója és 70 irodája van világszerte. Arról, hogy a koronavírus hogyan alakítja át az irodai munka világát, nemrég mi is írtunk. (Guardian/Verge)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó