Niedermüller az erzsébetvárosi kocsmáknak: Semmilyen zsarolásnak nem engedek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Eddig sem engedtem semmiféle zsarolásnak, és ezután sem fogok. Sőt," írta Facebook-oldalán Niedermüller Péter arra reagálva, hogy több erzsébetvárosi kocsmának nem tetszik a teraszokra vonatkozó bezárási időpont, és ennek hangot adva engedetlenségi mozgalmat kezdenek. A polgármester leszögezte:

"a teraszok nyitvatartását az erzsébetvárosi önkormányzat 2012. évi rendelete szabályozza. Ezen a rendeleten a jelenlegi önkormányzat egyetlen betűt sem változtatott. A teraszok közötti távolságtartás előírása pedig a jelenlegi járványnak, az azzal kapcsolatos rendeleteknek felel meg."

Niedermüller hozzátette

" ezt a 2012-es rendeletet eddig senki nem ellenőrizte. Mi most ellenőrizni fogjuk. Méghozzá szigorúan."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó