Van olyan magyar munkavállaló, aki kisebb helyről kénytelen home office-ból dolgozni ennél az újságírónál?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ki az a magyar munkavállaló, aki ennyire kis helyen, akkora tolongásban kénytelen dolgozni?

Én vagyok az. Nem kényszerből vagy a gonosz főnökeim miatt, hanem mert műsorvezetés közben kell feljönnöm a Balatonról. De akkor sem dolgoztam még ennyire szűk helyről, pedig a szerkesztőségek eléggé hasonló élményeket kínálnak. Azzal a különbséggel, hogy ott ritkán találkozni azz olyan fokú életigenléssel, amiről Minó kutya (elől) és Txiki kutya (hátul) arckifejezése árulkodik.

Ha úgy érzed, hogy ez túlzás és a te home office-od is minimum ilyesmi, küldj róla képet és párszavas leírást a szilyl KUKAC 444.hu címre, KIS HOME OFFICE subjecttel!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!