Van olyan magyar munkavállaló, aki kisebb helyről kénytelen home office-ból dolgozni ennél az újságírónál?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ki az a magyar munkavállaló, aki ennyire kis helyen, akkora tolongásban kénytelen dolgozni?

Én vagyok az. Nem kényszerből vagy a gonosz főnökeim miatt, hanem mert műsorvezetés közben kell feljönnöm a Balatonról. De akkor sem dolgoztam még ennyire szűk helyről, pedig a szerkesztőségek eléggé hasonló élményeket kínálnak. Azzal a különbséggel, hogy ott ritkán találkozni azz olyan fokú életigenléssel, amiről Minó kutya (elől) és Txiki kutya (hátul) arckifejezése árulkodik.

Ha úgy érzed, hogy ez túlzás és a te home office-od is minimum ilyesmi, küldj róla képet és párszavas leírást a szilyl KUKAC 444.hu címre, KIS HOME OFFICE subjecttel!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér