Van olyan magyar munkavállaló, aki kisebb helyről kénytelen home office-ból dolgozni ennél az újságírónál?

Ki az a magyar munkavállaló, aki ennyire kis helyen, akkora tolongásban kénytelen dolgozni?

Én vagyok az. Nem kényszerből vagy a gonosz főnökeim miatt, hanem mert műsorvezetés közben kell feljönnöm a Balatonról. De akkor sem dolgoztam még ennyire szűk helyről, pedig a szerkesztőségek eléggé hasonló élményeket kínálnak. Azzal a különbséggel, hogy ott ritkán találkozni azz olyan fokú életigenléssel, amiről Minó kutya (elől) és Txiki kutya (hátul) arckifejezése árulkodik.

Ha úgy érzed, hogy ez túlzás és a te home office-od is minimum ilyesmi, küldj róla képet és párszavas leírást a szilyl KUKAC 444.hu címre, KIS HOME OFFICE subjecttel!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.