Visszatért a hagyományos magyar szalagvágás

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Április elején számoltunk be a járvány okozta átalakulásról: a távolságtartásos szalagvágásról. A koronavírus visszahúzódott, a hagyományos magyar szalagvágás visszatért. Szombaton az agrárminiszter részvételével ismét egy több résztvevős, fotóra összeállós ollóhasználat történt a Pest megyei Bagon. Az MTI beszámolója szerint Nagy István a Magyar Piac Szövetkezet és a Magyar Női Unió szervezésében elinduló autós termelői piacot adta át. A szalagvágás utáni beszédek sem maradtak el, ezen a miniszter többek közt arról beszélt, hogy 

minden egyes helyi piac sajátos, egyedi ízvilágot és más-más élményt biztosít vásárlóinak. 

Nagy István egy szem paradicsommal, és némi burgonyával kedveskedett magának a helyi országgyűlési képviselő posztja szerint.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó