A DK szerint megfizettetik a parkolást a Szent János kórház dolgozóival

A párt közleménye szerint a kórház munkatársaitól továbbra is levonják azt az összeget, amit a kórház területén való parkolásért kell fizetniük. Pedig a veszélyhelyzet miatt elvileg mindenkinek ingyenes a parkolás. 

Kedden az derült ki, hogy a budapesti Szent János kórházban május 1-jétől 180 százalékról 150 százalékra csökkent a koronavírusos betegekkel foglalkozó dolgozók óradíja. AZ intézmény a lépést azzal magyarázta, hogy  járványhelyzet javulásával és a fertőzöttek számának csökkenésével lényegesen kisebb teher hárul a Covid-osztályokon dolgozókra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó