A magas bírságok miatt nem lesz hétfőn dudálós tüntetés

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hadházy Ákos az oldalán jelentette be, hogy nem szerveznek újabb dudálós tüntetést a Lánchídhoz a kórházi ágyak kiürítése miatt, mivel nem tartaná helyesnek, ha úgy kérnének embereket újabb véleménynyilvánításra, hogy nem tudják biztosan, tudnak-e segíteni „az esetleges törvénytelen büntetések kifizetésében”.  

Fotó: botost/444.hu

A független képviselő arról írt, hogy becsléseik szerint összesen ötmillió forint feletti büntetést kapnak a tüntetők. Volt olyan, aki azért kapott 150 ezres bírságot, mert  kitartott egy uniós zászlót a kocsiból. Hadházyék most adományokat gyűjtenek a büntetések kifizetésére, a képviselő szerint az összegnek már majdnem a fele összejött. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó