Szabad az átjárás a szerb-magyar határszakaszon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai - jelentette be Szijjártó Péter Röszkén.

A külügyminiszter Jadranka Joksimovic szerbiai integrációs miniszterrel, és Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével folytatott megbeszélését követően mondta el, hogy a szerb állampolgárok

karanténkötelezettség nélkül

beléphetnek Magyarországra, és magyar állampolgárok is így térhetnek vissza Szerbiából. A két ország kormánya a gazdasági kapcsolatok felélénkülését várja az intézkedéstől. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!