Blikk: Mást is megtámadott a Deák téri banda a késelés előtt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„A Deák térnél kilyukadt a biciklim kereke, ezért tolnom kellett. Ahogy békésen sétáltam, odajött egy banda, lökdösni kezdtek, majd követelték a telefonomat. Megijedtem, de nem adtam nekik, inkább megszaporáztam a lépteimet, ami nem olyan egyszerű egy rossz bringával. Erre utánam jöttek, válogatott ocsmányságokat mondtak, majd megfenyegettek, hogy nagy bajom esik, ha nem fogadok szót. Felkaptam a bringám, majd rohantam, ahogy tudtam. Egy ideig követtek, de aztán átrohantam a hatsávos úton, ők pedig a túloldalon ragadtak” - mondta el a Blikknek egy fiatal férfi, hogy mi történt vele múlt csütörtök éjjel. 

Másnap látta a hírekben, hogy két embert megöltek ugyanott, és rájött: ugyanazok támadtak rá is. Így utólag már azt mondja, „mázlija volt”.

Csütörtök éjjel két embert, egy 16 és egy 21 éves férfit késelt meg egy verekedésben a Deák téren Cs. Krisztián, aki azóta több társával együtt őrizetben van

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó