Szijjártó Pétert a Honvéd vendégeként engedték be a zárt kapus meccsre

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szijjártó Péter kedden posztolt egy képet arról, ahogy két gyerekkel és Dzsudzsák Balázzsal nézi a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját a Honvéd és az MTK között, ami egyébként a járványhelyzet miatt zárt kapus volt. Így nem volt világos, Szijjártó mit keresett a meccsen, a Jobbik egyenesen lemondásra szólította fel a minisztert. 

Szijjártó Péter és  Dzsudzsák BalázsFotó: Szijjártó Péter/Facebook

Pedig az MLSZ szabályzata szerint a zárt kapus mérkőzésekre csak az elengedhetetlenül szükséges személyek és ők is csak minimális létszámban engedhetőek be a stadionba, a csapatok közvetlen közelébe. A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be.

Az RTL Híradójának azt mondta, hogy a zárt kapus mérkőzések szabályai szerint a résztvevő klubok korlátozott számban hívhatnak vendégeket a mérkőzésre. Őt pedig a Honvéd hívta meg a családjával és egy barátjával együtt. Az utóbbi Dzsudzsák Balázs. Egyébként a múlt szombati kupameccset is a helyszínen nézte, akkor az MTK vendégeként. 

Ahogy arról korábban írtunk a Budapest Honvéd új ügyvezetője az a Kun Gábor, aki korábban Szijjártó futsalos csapattársa volt, majd a külügyminisztérium által létrehozott Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgató-helyettese lett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér