Égi jel a Puskás Aréna felett

Olvasónk, Ferenc vette észre és rögzítette péntek délután 

az égi jelet a Puskás Aréna felett.

Ha van vesztese a koronavírus-járványnak, akkor az a tavaly októberben átadott 190 milliárdos épület. Eddig egyetlen felnőtt mérkőzést játszhattak benne, az ünnepélyes átadón, Uruguay ellen, és éppen főszerep várt volna rá – esetleges szófiai győzelem után itt fogadtuk volna Izlandot vagy Romániát az Európa-bajnoki pótselejtezőn –, de beütött a járvány. De van minek örülni:

a kormány csütörtökön engedélyezte a nézők részvételét szabadtéri sporteseményeken. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó