Rossz házba törtek be a szexuális játékra felbérelt férfiak

Benézte a házszámot két férfi az ausztráliai New South Walesben, és kezükben macsétével jelentek meg egy idegen otthonában - írja a BBC. Az eset még tavaly júliusban történt, a bíróság most mentette fel őket.

A két férfit arra bérelték fel, hogy egy szexuális fantáziajáték részeként törjenek be egy férfihez, kötözzék meg, és seprűvel cirógassák. Az üzletet Facebookon kötötték, az érintett itt írta meg a címét is, és 5000 dollárt ígért a párosnak. Viszont közben 50 kilométerrel arrébb költözött, de erről elfelejtette értesíteni őket, akik végül az eredetileg megadott címre mentek. Amikor az ottlakó meghallotta, hogy valami mocorgás van a lakásban, azt hitte, egy barátja jött át, aki nála szokta megfőzni a reggeli kávét. Csak akkor jött rá, hogy idegenek vannak a lakásban, amikor a páros elkezdte szólogatni a megbízót. Felkapcsolta a lámpát, ekkor látta meg a két férfit, kezükben macsétével. Miután rájöttek a tévedésre, elnézést kértek.

A páros végül eljutott a klienshez, aki reggelit készített nekik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér