Fideszes politikusok már akkorát lazítottak, hogy maszk nélkül mennek idősekhez mások által felajánlott élelmiszercsomagot átadni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tiba István fideszes parlamenti képviselő osztotta meg egy saját nagyvonalú odafigyeléséről szóló posztot még pénteken. Ebből az derül ki, hogy két hajdúböszörményi vállalkozó 50 rászoruló családnak ajánlott fel élelmiszercsomagot. 

A csomagokat maga a fideszes képviselő, valamint a szintén fideszes alpolgármester, Fórizs László és a párt helyi önkormányzati képviselője Molnár Imre tartotta fontosnak kivinni, amit le is fotóztak és ment is a poszt Facebookra. 

A megosztott képek alapján egyik fideszes politikuson sem volt maszk, sem kesztyű, nem tartották a biztonságos távolságot sem, miközben időseket látogattak meg, sőt a lakásokba is bementek. 

Fotó: Tiba István/Facebook
Fotó: Tiba István/Facebook
Fotó: Tiba István/Facebook
Fotó: Tiba István/Facebook

Másnap Tiba, mintha mi sem történt volt,  simán megosztotta az operatív törzs ajánlását, hogy hiába javul a helyzet, továbbra is tartsuk be a védelmi intézkedéseket, tartsuk a távolságot, viseljünk maszkot. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!