18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

12 éves féltestvérét is megerőszakolta a kőbányai családanya meggyilkolásával gyanúsított férfi

bűnügy
2020 június 03., 12:53

Lezárult a nyomozás abban a 2019. decemberi gyilkossági ügyben, amelyben a 22 éves K. Dániel machetével ölt meg egy háromgyerekes édesanyát egy társasházi lakásban, a kőbányai Harmat utcában - írja a police.hu.

A rendőrség közleménye részletesen leírja a történteket. Ez alapján K. Dániel december 30-án 17:50-kor csengetett be a későbbi áldozathoz, egy 42 éves nőhöz, akit ekkor 14 éves lányával, és 11 és 7 éves fiaival volt otthon. A nyomozás feltárta, hogy a férfi minden előzetes szóváltás nélkül támadt rá a számára ismeretlen nőre egy machetével, hétszer megszúrta, és 19 további sérülést okozott neki, majd elmenekült a lakásból.

photo_camera Ebben a Harmat utcai társasházban történt a gyilkosság Fotó: police.hu

Hogy aztán órákkal később, 23 óra 46 perckor e-mailben tájékoztassa a BRFK Kommunikációs osztályát arról, hogy ő követte el a bűncselekményt.

A rendőrség ekkor elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. Másnap, december 31-én este 6 órakor sikerült elfogniuk a XVII. kerületben. A lakásában tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták K. Dániel laptopját és mobiltelefonját.

Ezeken a nyomozás során gyermekpornográf felvételeket találtak, és fény derült arra is, hogy K. Dániel december 25-én, karácsony napján megerőszakolta 12 éves féltestvérét egy XI. kerületi lakásban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 22 éves K. Dánielt emberöléssel és szexuális bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja, a nyomozati iratanyagot átadták az illetékes ügyészségnek.