Budapesten 2 új fertőzöttet találtak, Nógrádban és Komárom-Esztergomban 4-4-et

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja az operatív törzs a napi jelentésében. 

Az új ferőzöttek közül 2 budapesti, 4 nógrádi és 4 Komárom-Esztergom megyei. 

Két újabb áldozata van a járványnak, egy 70 és egy 91 éves férfi. Előbbinél magas vérnyomást, koszorúér betegséget, tumort, utóbbinál magas vérnyomást és érelmeszesedést tüntettek fel alapbetegségként. 

Háromnapos emelkedés után újra csökkent az akítv esetek száma, köszönhetően annak, hogy 30-an meggyógyultak az elmúlt 24 órában. 

414 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér