Győrfi Pál zászlót bontott a fél Európára kiterjedő Giga-Magyarország-koncepció mellett, aztán sajnos meggondolta magát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Győrfi Pál szuperszóvivő többek között ezzel a poszttal emlékezett meg a facebookján Trianon 100. évfordulójáról:

A vizuálisan felvázolt Minden Eddiginél Nagyobb-Magyarország koncepció egyetlen támadható pontja, hogy a remek nyaralóhelynek számító Krím-félszigetet valami okból meghagyta volna a marakodó szlávoknak. Igaz, hogy a hazai turizmus elkötelezettjei anélkül is olyan príma fürdőhelyeken vigasztalódhatnának, mint Portorozsszentmihály, Alsó-Koper, Velencefürdő 2 vagy Gdansk-Sóstó.

De az északon Kalinyingrádig, délen Bulgáriáig, nyugaton Lombardiáig tartó Mega-Magyarország igen vonzó elképzelés. Főleg, hogy ha megvalósulna, nem Olaszországba kéne olcsó bőrkabátért járni, hanem a Friuli-Velence Júlia tartománybeli magyar Tarvisióba.

Kár, hogy Győrfi csélcsap geopolitikus, a posztjának illusztrációját ugyanis később módosította, erre:


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót