Három hónappal meghosszabbították Szilágyi István fiának letartóztatását

A Budai Központi Kerületi Bíróság három hónappal meghosszabbította Szilágyi István fiának letartóztatását, közölte pénteken a Fővárosi Törvényszék. A férfit továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik. 

A gyanúsítás szerint a 49 éves Sz. Péter május 3-án reggel egy kalapáccsal többször fejbe verte idős korú, elesett állapotú édesapját, akit a földre kerülését követően is bántalmazott. A színész olyan sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. 

A letartóztatás meghosszabbítását nemcsak a bűncselekmény súlya indokolja, hanem az is, hogy a nyomozók "a tényállás teljeskörű felderítéséhez további tanúkihallgatásokat" tartanak.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó