A lakosság segítségét kéri a rendőrség az egy hónapja eltűnt Karika Jenő felkutatásában

A lakosság segítségét kérte 2020. június 6-án, eltűnése után egy hónappal Karika Jenő felkutatásában. Közleményük szerint a 17 éves fiatalember 2020. május 8-án távozott engedély nélkül "az egyik győri intézetből", azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A 17 éves Karika Jenő 2020. május 8-án távozott ismeretlen helyre egy győri intézetből.Fotó: Police.hu - közkincs

A rendőrség kéri, hogy ha valakinek információja van a képen látható Karika tartózkodási helyéről, vagy eltűnése körülményeiről, az hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy tegyen névtelen bejelentést a telefontanú ingyenesen hívható számán, a 06-80-555-111-en, vagy a két segélyhívón, a 107-en vagy a 112-őn.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér