Egy szolgáltató munkatársának adta ki magát a miskolci nőt otthonában meglövő támadó

bűnügy
2020 június 06., 10:10

Egy szolgáltató munkatársának adta magát és pénzt követelt áldozatától az a férfi, aki péntek este hétkor saját otthonában lőtt meg egy 72 éves miskolci nőt.

Rendőr biztosítja a június 5-i miskolci lövöldözés helyszínét. Egy magát egy szolgáltató munkatársának kiadó férfi gumilövedékes fegyverrel lőtt meg egy 72 éves nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.
photo_camera Rendőr biztosítja a június 5-i miskolci lövöldözés helyszínét. Egy magát egy szolgáltató munkatársának kiadó férfi gumilövedékes fegyverrel lőtt meg egy 72 éves nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Fotó: Police.hu - közkincs

A rendőrség korábbi, rendkívül szűkszavú tájékoztatásához képest mostani közleményükből kiderül, hogy a támadó gumilövedékes fegyvert használt, azzal lőtte le áldozatát, akiről továbbra is csak annyit tudni, hogy súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi, miután meglőtte áldozatát a lakásban talált készpénzzel elmenekült a helyszínről.

"A rendőrség az éjszakai helyszíni szemlét követően továbbra is megszakítás nélkül, nagy erővel keresi fegyveres támadót" - írta közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, mely továbbra is ismeretlen elkövető ellen folytatja az eljárást.