Egy szolgáltató munkatársának adta ki magát a miskolci nőt otthonában meglövő támadó

Egy szolgáltató munkatársának adta magát és pénzt követelt áldozatától az a férfi, aki péntek este hétkor saját otthonában lőtt meg egy 72 éves miskolci nőt.

Rendőr biztosítja a június 5-i miskolci lövöldözés helyszínét. Egy magát egy szolgáltató munkatársának kiadó férfi gumilövedékes fegyverrel lőtt meg egy 72 éves nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.Fotó: Police.hu - közkincs

A rendőrség korábbi, rendkívül szűkszavú tájékoztatásához képest mostani közleményükből kiderül, hogy a támadó gumilövedékes fegyvert használt, azzal lőtte le áldozatát, akiről továbbra is csak annyit tudni, hogy súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi, miután meglőtte áldozatát a lakásban talált készpénzzel elmenekült a helyszínről.

"A rendőrség az éjszakai helyszíni szemlét követően továbbra is megszakítás nélkül, nagy erővel keresi fegyveres támadót" - írta közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, mely továbbra is ismeretlen elkövető ellen folytatja az eljárást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó