Egy kielőző busz majdnem letarolta a magyar válogatottat a Margitszigeten, Liu Shaolinék megsérültek

Biztonságos helynek tűnik a bicklizéshez a Margitsziget, szerdán kis híján drámai körülmények között derült ki, hogy mennyire nem az. A Nemzeti Sport cikke szerint a kerékpáros edzést tartó magyar rövidpályás korcsolyaválogatott tagjai szabályosan, egymás mögött haladva tekertek a szigeten, amikor egy előzésbe kezdő autóbusz szemből leszorította őket az útról. 

A keret tagjai közül Jászapáti Petra, az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor, Oláh Bence és Krueger Cole buktak, a két előbbi olyan súlyosan, hogy  Sportkórházba szállították őket. A Sport úgy tudja, hogy egyelőre annyi derült ki, hogy a sérülteknek nincsenek csonttörései.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér