Mindegyik fióka elpusztult a gemenci feketególya-fészekben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Ökoturisztikai Központ Gemenc a Facebookon jelentette be, hogy:

„Június 5-e és 8-e között minden nap folyamatosan többször is kapott táplálékot a fióka. Tegnap nem látogatta meg szülő a fészket, bár napközben nem látszott rajta az elgyengülés, az egyedül maradt fióka tegnap este és az éjszaka folyamán többször elázott, hajnalra erősen legyengült és elpusztult.”

Hétfőn írtunk arról, hogy a híres, keselyűsi feketególya-fészket webkamerán mutatták élőben, és a Gemenc Zrt. világosan leírta előre, hogy bármi történjen is (mert a gólyákkal kemény dolgok is megeshetnek) a fészekben, nem avatkoznak közbe, de sokan így sem bírták elviselni a látványt, mégis nézték az aszály miatt haldokló fiókákat. Aztán a a gemenci ökoturisztikai központot kezdték telefonon zaklatni. A központ erre lekapcsolta a közvetítést, amire végképp kitört a hisztéria.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó