Trump kampánystábja bocsánatkérést követel a CNN-től egy felmérésért, ami szerint Joe Biden vezet

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Donald Trump amerikai elnök kampánystábja hivatalos levélben szólította fel a CNN-t, hogy kérjen bocsánatot egy nemrég közölt felméréséért, ami szerint a Demokrata Párt elnökjelöltje, Joe Biden a regisztrált szavazók körében meglehetősen sok, 14 százalékponttal vezet az újrainduló, republikánus elnökjelölt előtt a választási versenyben.

A levelet Jeff Zucker, a CNN elnöke kapta, és a csatorna azonnal visszautasította, mondván: kiállnak a közvélemény-kutatásuk mellett. A felmérés közlése után Trump hamar közölte a Twitteren, hogy megvizsgáltatja, mert hamisnak érzi.

Donald TrumpFotó: Alex Wong/AFP

Egyébként több másik közvélemény-kutatás is arra jutott, hogy Biden több százalékponttal megelőzte Trumpot. (CNN)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér