Nagyon elégedettek a dolgozók a béremelési tervekkel, írja a Magyar Nemzet

ÉLET
2020 június 11., 02:22

"Elégedettek az oktatók, az igazgatók és még az érdekképviselet is a szakképzésben megajánlott új fizetésekkel. A Magyar Nemzet által megkérdezett érintettek szerint jelentős többletet könyvelhetnek el azok, akik sokat és jól dolgoznak" - írja mai termelési riportjában a kormány megbízható szócsöve, a központilag szerkesztett Magyar Nemzet csütörtöki - mármint most, 2020, június 11. csütörtöki, és nem valami archív 1952-es csütörtöki - számában.

A lap érdeklődésére Koronkáné Járai Annamária, a Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium igazgatója azt mondta, hogy a fizetésemelés a legtöbb kolléga esetén nagyobb volt, mint amire számítottak. "lőzetesen persze mindenki számolgatott, kalkulált magának, de úgy vettem észre, hogy a tényleges számok megpillantása sokaknál igazi hűha-élményt okozott" - mondta.

Rittlinger Zoltán, a Pécsi Szakképzési Centrum főigazgatója közölte: náluk is az összes kolléga megkapta az új bérajánlatát, és kevés kivétellel mindenki folytatni kívánja a munkáját, többen pedig "személyesen is megköszönték az átlagosan harmincszázalékos pluszt, ami a hírekkel ellentétben, a kormányzati ígéreteknek megfelelően tényleg megvalósult". (Via MTI)