Kigyulladt a mozdony Siófokon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kigyulladt a klímaberendezés egy villanymozdony tetején a siófoki vasútállomáson szombat délelőtt, közölte a Katasztrófavédelem. A mozdonyhoz két kocsi volt kapcsolva, a vonaton nem tartózkodott senki. A MÁV tájékoztatása szerint 

"röviddel háromnegyed tizenegy előtt befejezték a tűzoltást, visszakapcsolták a felsővezeték áramellátását, és megindulhatott a közlekedés Siófok és Szántód-Kőröshegy között."

A vasúttársaság szerint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon 15-30, esetenként 30-45 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani szombat délután.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót