Tengerbe zuhant egy amerikai vadászgép Anglia partjainál, a pilóta nincs meg

Belezuhant egy vadászgép hétfőn az Északi-tengerben, de a pilótáról egyelőre nem lehet semmit sem tudni, írja közleményében az amerikai légierő Angliában állomásozó 48. vadászezrede.

Az F-15 típusú gép helyi idő szerint 9:40-kor tűnt el a radarokról, amikor egy rutin kiképzési küldetésről tartott. Egyelőre sem a baleset okát, sem a pilóta hollétét nem lehet tudni. Mivel kapcsolatba se sikerült lépni a pilótával, így állapotáról sincs információ.

A keresést az Egyesült Királyság parti őrsége koordinálja, akik szerint a gép  Flamborough Head-től 74 tengeri mérföldre zuhanhatott a tengerbe, a pilótát helikopterrel és mentőcsónakokkal is keresik. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér