Kozso rappelt a volt rendőrnek, amikor áramlopás miatt leszerelték a villanyóráit

Szerdán hallgatták meg a bíróságon azt a magánnyomozót, akit a nagyobb értékre elkövetett lopással és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítással vádolt Kocsor Zsolt, azaz Kozso ügyében foglalkoztatott az Elmű - írja a mai Blikk.

Kozsót annak idején teaházának volt üzletvezetője jelentette fel az Elmű-nél, mert szerinte durva visszaélések voltak az üzletben: visszafelé pörgött a Zöld Teknős Barlangja villanyórája, és akkor is volt áram, amikor lecsapták az összes biztosítékot.

A volt rendőr jelen volt, amikor leszerelték a villanyórákat. „Mivel kiemelt közszereplőről van szó, rendőri múltam miatt küldtek oda kezelni a helyzetet, ha valamilyen incidens lenne. De nem volt, viszont többször el kellett magyarázni Kozsónak, miért vagyunk ott. 

Felfogta, de úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos. Rappelt nekünk, majd elmondta, hogy ő többször meghalt már” 

- mondta a bíróságon a magánnyomozó, aki Kozso védőjének azon kérdésére, hogy őszintének látta-e a zenész reakcióját, nemmel felelt.

A vádirat szerint a teaházban 1,7 millió forint értékben loptak áramot, a kárt a mai napig nem térítették meg, így a tartozás azóta egy követeléskezelő cég hatáskörébe került. A bíróságon tanúként meghallgatott egykori alkalmazott állítja, Kozso mindenen spórolni akart, neki pedig tilos volt beengednie a szórakozóhelyre a közművek embereit.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér