Tégla- és betondarabok meg kövek záporoztak egy autóra Örkényben, lövöldözés volt rá a válasz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szerdán kora délutánra két család között elfajult a hajnalban kezdődött vita, egy 28 éves férfi a keveredett újra összetűzésbe.

Ahogy megállt a ház előtt, az autójára rövid szóváltás után már záporoztak is a tégla-, és betondarabok, kövek. A kocsi utasa elővett az anyósülés alatti rekeszből egy gázriasztó pisztolyt, és sorozatban lövéseket adott le, majd kiszállt és a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről.

Fotó: Sagyibó Melinda/police.hu

Egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert. A lövések leadásakor senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

Fotó: Sagyibó Melinda/police.hu

A helyszínen pár percen belül közel egy tucat járőr jelent meg. Összesen 6 örkényi lakost állítottak elő, 2 nőt és 3 férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság mindannyiuk ellen szabadlábon hagyásuk mellett csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér