Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Justin Biebert

Egy nő a Twitteren tett közzé egy posztot, amiben arról ír, hogy Justin Bieber szexuálisan zaklatta őt 2014 márciusában, a popsztár szerint ez nem igaz.

A június 20-án megjelent tweetben egy Danielle nevű nő azt állítja, hogy 21 éves volt, amikor Austinban találkozott az akkor 20 éves énekessel, aki meghívta őt és a barátait a Four Seasons hotelbe, ahol egy külön szobában zaklatni kezdte őt. A nő azóta törölte a posztját.

Bieber menedzsere szerint „tényszerűen lehetetlen” az, amit a nő állít, Bieber pedig szintén egy Twitter-posztban reagált az őt ért vádakra, amiben azt írja, hogy nem igaz a történet, és hamarosan bizonyítani fogja, hogy abban az időben nem is a hotelben tartózkodott. Bieber azt is kijelentette, hogy együttműködik a Twitterrel és a hatóságokkal a további jogi lépésekben. 

(via Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.