Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Justin Biebert

Egy nő a Twitteren tett közzé egy posztot, amiben arról ír, hogy Justin Bieber szexuálisan zaklatta őt 2014 márciusában, a popsztár szerint ez nem igaz.

A június 20-án megjelent tweetben egy Danielle nevű nő azt állítja, hogy 21 éves volt, amikor Austinban találkozott az akkor 20 éves énekessel, aki meghívta őt és a barátait a Four Seasons hotelbe, ahol egy külön szobában zaklatni kezdte őt. A nő azóta törölte a posztját.

Bieber menedzsere szerint „tényszerűen lehetetlen” az, amit a nő állít, Bieber pedig szintén egy Twitter-posztban reagált az őt ért vádakra, amiben azt írja, hogy nem igaz a történet, és hamarosan bizonyítani fogja, hogy abban az időben nem is a hotelben tartózkodott. Bieber azt is kijelentette, hogy együttműködik a Twitterrel és a hatóságokkal a további jogi lépésekben. 

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér