Közös gyermekeik szeme láttára lőtte hátba airsoft puskával volt párját egy érdi férfi

Súlyos testi sértés gyanújával folytat nyomozást egy érdi férfi ellen a rendőrség azután, hogy airsoft puskával közös gyermekeik szeme láttára hátba lőtte volt párját.

A rendőrség beszámolója szerint a nő egy hivatalos papír aláírása miatt ment el gyermekei apjához 2020. június 22-én délután. A nyomozás adatai szerint nem sokkal érkezése után, előzetes szóváltás nélkül a férfi felkapott egy fegyvert, és hátba lőtte. A sértett ezután síró gyermekeivel távozott a helyszínről, de fájdalmai miatt később orvoshoz fordult. A vizsgálatok szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szerzett.

Meghallgatása során kiderült, hogy a férfi házában több fegyver, köztük éles lőfegyver is lehet. Az érdi nyomozók ezért a TEK műveleti egységét is riasztották, melyek másnap kora délután ütöttek rajta a házon.

A 33 éves gyanúsított kihallgatásán tettét részben elismerte, a gyanúsítással szemben azonban panasszal élt. A rendőrség egyelőre csak súlyos testi sértés megalapozott gyanújával folytat ellene eljárást, ennek részeként rendelték el 72 órára az ideiglenes megelőző távoltartást. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér