Nyugdíjba vonul a Kamaraerdei Úti Idősek Otthonának igazgatója

Nyugdíjazását kérte a Kamaraerdei Úti Idősek Otthonának igazgatója, ahol több gondozott és dolgozó is megfertőződött a koronavírussal, tudta meg a hvg.hu.

A Pesti Úti idősotthonon kívül ez a másik idősotthon, ahova a járvány nagy lendülettel tört be. Az intézményben 47 gondozott és 12 dolgozó fertőződött meg, 5 ember pedig életét vesztette. 

Az otthon igazgatója, Szabóné Varga Valéria nyugdíjba vonulása mögött viszont állítólag nem a járványhelyzet, hanem személyes okok állnak. A Fővárosi Közgyűlés szerdai zárt ülésén fogadták el, hogy 2021 febuár végéig szól Szabóné felmentési ideje.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó