Rendőrök mentettek ki a Dunából egy nőt a Lánchíd közelében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrség honlapja szerint életet mentettek azok a járőrök, aki vasárnap, a déli órákban, kimentettek egy 65 éves nőt a Dunából. 

A járőrök egész pontosan 12 óra 11-kor vették észre a partról, hogy a Lánchíd magasságában egy nő van a vízben, és sodródik. 

A rendőrök egy hajómestertől kértek vascsövet és kötelet, amit bedobtak a nőnek, akit az erős sodrású folyóból  - a két rendőr helyszínre siető társaik segítségével -sikerült kimenteni.

A rendőrök 65 éves nőt átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egyelőre nem világos, pontosan hogyan került a vízbe a nő, csak annyi biztos, hogy legalább perceken keresztül sodródott az árral, mielőtt kimentették. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót