Belecsapódott a munkaterületbe a közveszélyes Renault-sofőr az M0-son, majd tolatva lelépett a helyszínről, de videóra vették

A közútkezelő friss videója remekül illusztrálja, micsoda közveszélyes félkegyelműekkel kell nap mint nap együtt autóznunk. 

A filmet az M0-as gyűrű szigetszentmiklósi szakaszán forgatták, ahol az elmúlt napok esőzései után a közútkezelő emberei az elválasztó sáv vízelvezetőjét tisztogatták, értelemszerűen a belső sávot elfoglalva. A munkálatokra két kilométerrel korábban villogó tábla figyelmeztetett, aztán helyeztek el terelőkúpokat is, a munkaterület elejét pedig egy teherautó mögé kapcsolt “ütközési energiaelnyelő berendezés”, vagyis egy marha nagy párnaszerűség védte.

Hősünk vagy nem vette észre a jelzéseket vagy nem törődött velük, így a helyszínt a belső sávban, nagy sebességgel közelítette meg, hogy az utolsó métereken vegye észre, hová fog mindjárt behajtani. Mielőtt becsapódott volna az ütközéselnyelő párnába, bekapcsolta a vészvillogót. A csattanás után viszont úgy szállt ki, hogy kikapcsolta azt A vészfékezés miatt automatikusan beindult a vészvillogója, ami megállás után kikapcsolt, de ő úgy szállt ki, hogy nem kapcsolta vissza azt, cserébe láthatósági mellényt sem húzott. 

Mivel a teherautónál nem talált senkit - annak sofőrje is a munkaterületen dolgozott - fogta magát tolatott egy kicsit, majd az orrát a forgalomba dugva továbbhajtott. Az autóra nemzetközi körözést adtak ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér