A leggazdagabb mellett immár a negyedik leggazdagabb magyar is benne van az eszéki fociklub elnökségében

Immár a leggazdagabb mellett a 4. leggazdagabb magyar, vagyis Mészáros Lőrinc mellett megbízható üzleti partnere, Szijj László is tagja az eszéki futballkulb elnökségének, jelentette a Csakfoci. Szijj amúgy a Puskás Akadémának is kiemelt támogatója.

A Mészáros tulajdonában levő eszéki klub elnökségében kettejükön kívöl ott van még Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója is, a klub elnöke pedig Szakály Ferenc.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér