Bácskai feljelentést tesz, amiért elvették tőle a Baranyit gúnyoló rajzot

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A IX. kerületi önkormányzat csütörtöki ülésén a korábbi polgármester, a fideszes Bácskai János asztalánál egy lap lógott, amin a kerület ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz volt látható.

Fotó: Mátyás Ferenc Facebook

Az RTL Klub Híradója beszámolt arról, hogy a momentumos képviselők később eltávolították a képet Bácskai asztaláról, amire a volt polgármester azt mondta, hogy újra és újra kint lesz a gúnyrajz, és egyébként is csak Baranyi Krisztina korábbi szavait idézi. Egyébként meg nem is ő rajzolta.

De amíg a riporter Baranyi Krisztinát próbálta megkérdezni az esetről, Bácskainak még eszébe jutott valami, és odaslattyogott az újságíróhoz, hogy bejelentse: 

FELJELENTÉST TESZ A RAJZ ELVÉTELE MIATT.Hogy pontosan milyen gyanúval és ki ellen tesz feljelentést, azt még nem tudta megmondani, mert mint mondta, ő maga nem jogász, de bízik benne, hogy mindezt majd a bíróság és a nyomozó hatóság megállapítja. 

A momentumos Mátyás Ferenc a neki kilátásba helyezett feljelentés hírére úgy reagált:

Hajrá!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó