Baranyi Krisztinát ábrázoló primitív, szexista rajz lóg Bácskai János asztalára ragasztva a ferencvárosi testületi ülésen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mátyás Ferenc, ferencvárosi momentumos képviselő osztotta meg oldalán azt a fotót, ami a csütörtöki kerületi közgyűlésen készült, és amin az látható, hogy a kerületet sokáig vezető, majd tavaly ősszel rengeteg botrányos üggyel a háta mögött távozó Bácskai János fideszes politikus asztalán egy lap lóg, amin a kerület ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz látható. 

Fotó: Mátyás Ferenc Facebook

„Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés” – írta a fotója mellé Mátyás. 

Fotó: Mátyás Ferenc Facebook

Azt már korábban is lehetett látni, hogy Bácskai nem viselte jól a vereséget, tavaly októberben kezet fogni sem volt hajlandó Baranyival

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó