Medve járt a nógrádi Bercel környékén

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Index ír arról a Nógrád megyei Bercel település önkormányzatának Facebook-oldala alapján, hogy medvetalpnyomokat találtak a Szanda bánya területén. 

A talpnyomokat szakértők is ellenőrizték, és megállapították, hogy tényleg medvétől származnak. A medveészlelés miatt a település polgármestere, Batta Tibor arra kért mindenkit, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek. 

Mint a lap írja, a megyében a közelmúltban észleltek már medvéket: májusban Etes és Ságújfalu között lévő erdős területen egy anyamedve és három bocs tűnt fel. Áprilisban pedig a Bükk és a Mátra területén észleltek turisták medvéket, igaz, később a szakemberek nem minden alkalommal tudták minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy tényleg járt ott medve, ugyanakkor Pásztón tényleg jártak medvék, ott két bocsot még egy vadkamera is elcsípett. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér