A látogatók szeme láttára ölt meg egy tigris egy gondozót a zürichi állatkertben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy 55 éves gondozóra támadt a zürichi állatkertben egy szibériai tigris. A nő életét már nem tudták megmenteni - írja a BBC. A támadás a nő kollégái és a látogatók szeme láttára történt.

Az állatkert dolgozói azonnal az áldozat segítségére siettek, és végül sikerült is kikergetniük a ketrecből a tigrist, de a gondozó még a helyszínen életét vesztette. Az eset szombaton, koradélután történt. Hogy a nő miért volt a ketrecben akkor, amikor a tigris is, vizsgálat próbálja kideríteni.

Az Irina nevű tigris egy dániai állatkertben született 2015-ben, és tavaly került át a svájci intézménybe. A zürichi állatkert igazgatója, Severin Dressen azt mondta az AP hírügynökségnek, hogy a gondozó már jó ideje dolgozott náluk.

Az állatkert vasárnap zárva tart.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér