Feladta magát a Horthy szobrát vörös festékkel leöntő nő

Feladta magát az a 45 éves nő, aki pénteken vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós volt magyar kormányzó szobrát, amely nem köz-, hanem magánterületen áll a Szabadság téren. 

Forrás: Fb-video

A TEK-nek sikerült beazonosította a nőt, aki azonban nem bejelentett lakcímén tartózkodott, ezért körözést adtak ki. Az elkövető ezután ment be a rendőrségre. T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az esetet videokamera is rögzítette. (Police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó