Feladta magát a Horthy szobrát vörös festékkel leöntő nő

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Feladta magát az a 45 éves nő, aki pénteken vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós volt magyar kormányzó szobrát, amely nem köz-, hanem magánterületen áll a Szabadság téren. 

Forrás: Fb-video

A TEK-nek sikerült beazonosította a nőt, aki azonban nem bejelentett lakcímén tartózkodott, ezért körözést adtak ki. Az elkövető ezután ment be a rendőrségre. T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az esetet videokamera is rögzítette. (Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó