Kinevezték az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet új igazgatóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Flóris Istvánt nevezték ki az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) élére, akit hétfő reggel nyolckor az állománygyűlésen mutatnak be a dolgozóknak, írja a Népszava.

A traumatológus Flóris István korábban a Péterfy Kórház-rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet igazgatójaként dolgozott.

Az OORI korábbi igazgatóját, Cserháti Pétert Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője menesztette még húsvétkor, mert szerinte Cserháti nem teljesítette elég tempósan az ágykiürítésre vonatkozó utasítását. Április közepe óta Kovács Gábor, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet főigazgatója irányította megbízott főigazgatóként az intézetet, ő azonban július elsejével nyugdíjba ment. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó