Lövöldözés volt egy greenville-i szórakozóhelyen egy függetlenség napi bulin

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tíz embert lőttek meg vasárnap este egy greenville-i szórakozóhelyen, közülük két ember bele is halt a sérüléseibe. A lövöldözésnek valószínűleg helyi bandákhoz lehet köze.

A dél-karolinai Greenville egyik szórakozóhelyén hatalmas tömeg, körülbelül 200 ember gyűlt össze, hogy a függetlenség napját ünnepeljék, amikor valakik tüzet nyitottak. Két seriff haladt el hajnal kettőkor a klub előtt, amikor meghallották a lövöldözést.

Amikor a seriffek erősítést hívva beléptek a klubba még mindig folyt a lövöldözés, de elkezdték evakuálni az embereket. A két hallott közül az egyik egy 23 éves férfi, a másik pedig a klub 51 éves biztonsági őre. A sérülteket kórházba szállították.

Azt még mindig nem tudni, hogy kik lehettek az elkövetők, de a rendőrség azt gyanítja, hogy valamilyen bandához köthető a lövöldözés. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér