Világszerte 170 üzletet zár be a H&M

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Daily Mail szerint a világ második legnagyobb ruházati áruházlánca, a svéd H&M világszerte 170 üzletet tervez bezárni, mivel a koronavírus-járvány miatt felére csökkentek a cég bevételei. Igaz, a világszerte több mint 5000 boltot üzemeltető hálózat még idén nyitna 130 új üzletet is, 350 bolt pedig a vírus miatt jelenleg is zárva tart.

Hogy melyik országokban zárnak majd be boltokat, az egyelőre nem nyilvános, de a 170 bolt több száz munkahelyet is jelenthet.

A H&M az Egyesült Államokban (593), Kínában (520), Németországban (466), az Egyesült Királyságban (305), Franciaországban (235) és Lengyelországban (190) tartja fenn a legtöbb üzletet. (Daily Mail)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér