Lopott autóval menekült a rendőrök elől, amikor belehajtott egy másik lopott autóba

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: Newberg-Dundee Police Department

Randy Lee Cooper és Kristin Nicole Begue története igazi, váratlan egymásra találás.

A kedves oregoni kisvárosban, Newbergben történt, hogy bejelentés érkezett egy Toyota Land Cruiser ellopásáról. Amikor a rendőrség megtalálta a kocsit, a sofőr, a mi Randynk beletaposott a gázba, és megpróbált elmenekülni. Nem jutott tovább néhány háztömbnél, beleütközött ugyanis Kristin autójába.

Miután Randyt őrizetbe vették, realizálták, hogy a másik autó is lopott, Kristin pedig alkoholos befolyásoltság alatt áll. 

Az oregoni Rómeó és Júlia egy ideig biztosan nem találkozhat, vastag rácsok zárják el őket egymástól, de a remény hal meg utoljára. (NY Post)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér