Usain Bolt és barátnője nagyobb szemétládának bizonyultak a névadásban, mint Vég Béla és Pop Simon szülei

Olimpiai Villámcsapás. 

Ez nem egy újabb sportújságírós fordulat az Ezüst Nyíl, a Száguldó Cirkusz és az Álmok Színháza után.

Ez Kasi Bennett modell és Usain Bolt kislányának neve, amit a boldog szülők most, a kicsi kéthónapos korában közöltek a világgal. 

Jó, nem magyar nevet adtak neki, eredetiben úgy hangzik, hogy

Olympia Lightning Bolt.

Angolul nem tudó olvasóink kedvéért hadd papjancsiskodjam el a szóviccet: a nyolcszoros olimpiai bajnok Bolt lányának nevében a Lightning Bolt azt jelenti angolul, hogy villámcsapás.

A hír lényege ennyi, nem is tudom tovább írni, mert be kell fejeznem egy másik anyagot egy amerikai helyi választás egyik jelöltjéről, aki:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.