Usain Bolt és barátnője nagyobb szemétládának bizonyultak a névadásban, mint Vég Béla és Pop Simon szülei

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Olimpiai Villámcsapás. 

Ez nem egy újabb sportújságírós fordulat az Ezüst Nyíl, a Száguldó Cirkusz és az Álmok Színháza után.

Ez Kasi Bennett modell és Usain Bolt kislányának neve, amit a boldog szülők most, a kicsi kéthónapos korában közöltek a világgal. 

Jó, nem magyar nevet adtak neki, eredetiben úgy hangzik, hogy

Olympia Lightning Bolt.

Angolul nem tudó olvasóink kedvéért hadd papjancsiskodjam el a szóviccet: a nyolcszoros olimpiai bajnok Bolt lányának nevében a Lightning Bolt azt jelenti angolul, hogy villámcsapás.

A hír lényege ennyi, nem is tudom tovább írni, mert be kell fejeznem egy másik anyagot egy amerikai helyi választás egyik jelöltjéről, aki:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér