Felfüggesztették a kutatást Naya Rivera, a Glee szerdán, egy tóban eltűnt sztárja után

külföld
2020 július 09., 06:44

Felfüggesztették a kaliforniai hatóságok Naya Rivera keresését. A Glee - Sztárok leszünk! című musical-sorozat 33 éves sztárja értékelésük szerint vízbe fulladhatott.

Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! szereplője 2020. július 8-án tűnt el a Piru tóban.
photo_camera Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! szereplője 2020. július 8-án tűnt el a Piru tóban. Fotó: David Livingston/AFP

Rivera a Ventura megyei sheriff tájékoztatása szerint szerdán, helyi idő szerint délután egy körül bérelt egy tutajt a Piru tavon. Négyéves fiával szállt vízre. Úgy három órával később egy másik hajó már csak az alvó gyermeket találta a tutajon, Riverának nem volt nyoma.

A gyermek a hírek szerint sértetlen. A rendőröknek azt mondta, hogy úszni mentek az anyjával, aki aztán már nem tért vissza a tutajra. Az egyelőre nem világos, hogy a kisgyerek hogyan került vissza a hajóra.

Eric Buschow százados a Ventura megyei rendőrségtől azzal indokolta a kutatás felfüggesztését, hogy egy olyan méretű tavn, mint a Piru, a sötétedés után már "nagy kihívás" a kutatás, neki pedig nincsenek is információi arról, hogy a baleset helyszínén milyen mély a - mesterséges - tó, és milyen körülmények uralkodnak arra. A kutatást csütörtök reggel tervezik újraindítani.

link Forrás

Rivera keddi tweetje alapján kettesben volt a fiával, akit a hatóságok még szerdán egyesíteni akartak a családjával. (Via CBS News)