Két kép arról, hogy mi van most a horvát határon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Délelőtt mi is megírtuk, hogy hatalmas a torlódás a magyar-horvát határon, az autósoknak több órás várakozásra kell készülniük. A torlódás oka, hogy a beutazóknak kötelezően regisztrálniuk kell, amit bár meg lehet tenni online is, a kialakult helyzet arra utal, hogy sokan mégsem teszik. 

Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelő elõtt, Letenyénél 2020. július 11-én. A határátkelőnél 2 órás várakozással kell számolni, mert a horvát hatóságok kötelezően regisztrálják belépőket. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arrafelé jelenleg nem kell torlódásra számítani.Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó