Megtalálták a múlt szerdán eltűnt Naya Rivera holttestét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Holtan találtak rá Naya Riverára, a Glee - Sztárok leszünk! musicalsorozat sztárjára. Rivera a múlt szerdán a kaliforniai Piru tavon tűnt el, miután négyéves kisfiával, Josey-val tutajozni ment. A mentőmellényt viselő Josey-t egyedül találták a tutajban, azt mondta, anyjával beugrottak a vízbe. Az nem derült ki, hogy ő hogyan keveredett vissza a tutajra.

Riverának azonban nem találták a nyomát, és a keresést a sötétedés miatt akkor fel is kellett függeszteni a mesterséges tavon. Végül csak majd egy héttel később bukkantak rá, már holtan.

Rivera halálhírét Bill Ayub, a helyi rendőrség szóvivője erősítette meg. Azt mondta, hogy a holttest megtalálásának helye, a test fizikai jellemzői, illetve az alapján, hogy a környéken senki más eltűnését nem jelentették be, "biztos benne", hogy Rivera holttestét találták meg. A boncolás még hátra van, de az eddigi adatok alapján minden arra utal, hogy baleset történt, idegenkezűségnek, vagy öngyilkosságnak nincs jele.

A Los Angelesben született Rivera színészi karrierje négy éves korában indult, a CBS Royal Family nevű vígjátéksorozatában. Később kisebb szerepeket kapott a Kaliforniába jöttem és a Baywatch sorozatokban is, de a hírnevet a Glee hozta el neki, ahol Santana Lopezt, a pompomlányt alakította.

A sorozat szereplői közül amúgy ő már a harmadik elhunyt. Mark Salling 2018-ban öngyilkosságot követett el, miután bűnösnek vallotta magát gyermekpornográfia birtoklásában, Cory Monteith pedig 2013-ban alkohol- és herointúladagolásban vesztette életét.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó