Megtalálták a múlt szerdán eltűnt Naya Rivera holttestét

Holtan találtak rá Naya Riverára, a Glee - Sztárok leszünk! musicalsorozat sztárjára. Rivera a múlt szerdán a kaliforniai Piru tavon tűnt el, miután négyéves kisfiával, Josey-val tutajozni ment. A mentőmellényt viselő Josey-t egyedül találták a tutajban, azt mondta, anyjával beugrottak a vízbe. Az nem derült ki, hogy ő hogyan keveredett vissza a tutajra.

Riverának azonban nem találták a nyomát, és a keresést a sötétedés miatt akkor fel is kellett függeszteni a mesterséges tavon. Végül csak majd egy héttel később bukkantak rá, már holtan.

Rivera halálhírét Bill Ayub, a helyi rendőrség szóvivője erősítette meg. Azt mondta, hogy a holttest megtalálásának helye, a test fizikai jellemzői, illetve az alapján, hogy a környéken senki más eltűnését nem jelentették be, "biztos benne", hogy Rivera holttestét találták meg. A boncolás még hátra van, de az eddigi adatok alapján minden arra utal, hogy baleset történt, idegenkezűségnek, vagy öngyilkosságnak nincs jele.

A Los Angelesben született Rivera színészi karrierje négy éves korában indult, a CBS Royal Family nevű vígjátéksorozatában. Később kisebb szerepeket kapott a Kaliforniába jöttem és a Baywatch sorozatokban is, de a hírnevet a Glee hozta el neki, ahol Santana Lopezt, a pompomlányt alakította.

A sorozat szereplői közül amúgy ő már a harmadik elhunyt. Mark Salling 2018-ban öngyilkosságot követett el, miután bűnösnek vallotta magát gyermekpornográfia birtoklásában, Cory Monteith pedig 2013-ban alkohol- és herointúladagolásban vesztette életét.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó